Pagina Sociale Doelen

"Sociaal Hart voor Leuven" - Lions Leuven

Ruimtevaart


Sociaal restaurant en kruidenier waar kansarmen zelf de handen uit de mouwen kunnen steken en toegang krijgen tot betaalbaar en gezonde voeding en maaltijden.


www.deruimtevaart.be


Het Huis


Neutrale bezoekruimte tussen ouders, grootouders en hun kinderen heeft een veilige en begeleide ontmoetingsplaats bij "vechtscheiding"


www.hethuis.be

Windekind


Basis- en secundaire school voor mentaal en fysiek mindervalide kinderen te Leuven. Geniet onze steun sinds 1956.


www.windekindleuven.be

Oostrem


Dagverblijf en begeleid wonen voor mentaal en fysiek mindervaliden. Geniet onze steun sinds 1967.


www.oostrem.be

Link in de Kabel


Focussen op de stuwende kracht van digitale media om jongeren maatschappelijk te versterken.


http://www.lidk.be

Compagnie Tartaren is een sociaalartistiek gezelschap uit Leuven. Ze maakt theater vanuit de schoonheid van het onvolmaakte en geeft mensen in een kwetsbare situatie een stem. Samen met professionele makers creëren de Tartaren artistiek werk dat een spiegel aan de maatschappij voorhoudt.

www.tartaren.be


Het inloopcentrum is een aanbod van CAW Oost-Brabant. Het is een plek waar je mensen kan ontmoeten. Vrijblijvend, gezellig en steunend. Je hoeft er geen vraag te stellen of je problemen te vertellen. Je kan er gewoon langsgaan wanneer jij het graag wil. Er is altijd wel iemand waarmee je kan praten. Je kan er ook praktische zaken regelen, zoals je was doen, douchen, of je kan er terecht voor een maaltijd. Zit je met dringende vragen, dan kan je die daar ook stellen. Onze hulpverleners zijn er voor jou.

Info over de werking van het CAW vind je op www.caw.be

Wil je je mee engageren voor een betere samenleving waar iedereen recht heeft op een waardevol leven, kijk dan op www.ikgeefomeenander.be

© Copyright. All Rights Reserved.