Sponsors

Ondernemers met een groot sociaal hart voor leuven


Zij helpen ons het verschil te maken in Leuven. 

Image 24-11-2019 at 12.29
Image 24-11-2019 at 12.30
Image 24-11-2019 at 12.31
Image 24-11-2019 at 12.30
Image 24-11-2019 at 12.29
Heytens 2

Waarom kiezen voor Heytens ?


U wil uw deco-droom waarmaken? Wij steken u graag een handje toe om uw ramen met een unieke decoratie te verfraaien.


Alle deco-oplossingen voor uw vensterramen

Dankzij alle technische oplossingen afgestemd op uw project en een vrijwel eindeloze keuze aan decoratietoebehoren kunt u uw raambekleding tot in het kleinste detail personaliseren om zo tot een perfect resultaat te komen.


Onze specialisten begeleiden u !

In de winkel of bij u thuis, onze specialisten staan voor u klaar om uw projecten te realiseren volgens uw wensen, uw behoeften en uw budget.


Maatwerk gratis aangeboden

Gordijnen, vitrage, jaloezieën, Japanse panelen... Al 40 jaar maakt ons confectie-atelier dat gespecialiseerd is in raambekleding uw maatwerkprojecten gratis aan.

 

Waarom kiezen voor  AUTOSTAD?


Als klant bij AUTOSTAD krijg je wat je als klant hoort te krijgen: een ruim assortiment van kwalitatieve auto’s voor de beste prijs, en met de beste service. Bij ons staat alles in het teken van een professionele aanpak, zonder het persoonlijke aspect uit het oog te verliezen. Wij bieden u een keuze uit ruim 400 nieuwe en jonge tweedehandswagens tegen betaalbare prijzen.

Autostad streeft er al 10 jaar naar om ook na de aankoop een correcte en betrouwbare service aan onze te klanten te geven. Zowel in onze garage in Haasrode als in onze garage in Leuven.


JE WAGEN IS ALTIJD IN TOPCONDITIE

Carrosserieschade aan je wagen? Ongeval of pech onderweg? Of wil je veilig op vakantie vertrekken? Geen paniek. Bij AUTOSTAD vind je verschillende diensten en de beste service om je wagen 24/7 in topconditie te houden. Ontdek waarmee onze diensten je kunnen helpen.


VOOR BEDRIJVEN

Niet enkel particulieren kunnen bij AUTOSTAD terecht. Ook in je zoektocht naar de juiste bedrijfswagen voor je medewerkers of naar de perfecte bestelwagens helpen wij je graag verder. Tevens hebben wij steeds een groot aanbod op voorraad zodat u snel de baan op kan indien nodig!


 

Autostad 3
Autostad 2
Autostad 1
Autostad 5
Autostad 4
Autostad 6
Lunch 4
Lunch 3
Lunch 2
Lunch 1

Waarom kiezen voor lunch garden ?


Bij Lunch Garden ga je op restaurant op jouw manier.
Want we geloven niet in lang wachten, wel in zelf kiezen waar je zin in hebt aan ons rijkelijk buffet.

En of je nu komt voor een snelle hap of uitgebreid diner, met de hele familie of gezellig met z’n twee, je komt er altijd met een glimlach buiten. Beloofd.


We houden van huisgemaakt

Elke dag vind je heel wat heerlijke gerechten aan ons buffet. Die bereiden onze chefs in huis met verse producten én veel liefde. En als het kan, gebruiken we topproducten van eigen bodem. Zo maken we onze chocomousse met Callebaut-chocolade en is al ons vlees op de grill 100% Belgisch.


We zijn dol op volle tafels

Kom je voeten onder onze vernieuwde tafels schuiven. Met het hele gezin. Of met al je collega’s. En die bengels van je? Die neem je ook gewoon mee. Want voor onze kleinste gasten doen we grote moeite. En ja, smossen is toegelaten.


We koken zelfs op zondag

Je bent élke dag welkom in een van onze 75 restaurants in België. Zélfs op zondag. Dus spring binnen wanneer ’t jou past: voor het ontbijt, de lunch, een koffieklets of het diner. Of gewoon afhalen om thuis van je favoriete kost te genieten. Mooi meegenomen, toch?