Oostrem Thuis West Box

Oostrem, Thuis Best


 #SAW ROEPT OP TOT ACTIES OM GOEDE DOELEN UIT REGIO LEUVEN TE STEUNEN. VAN SINTERKLAAS TOT DRIE KONINGEN.    

 #Groot sociaal hart voor Leuven

 #Verwen jezelf, familie en vrienden lekker culinair : Thuis Best Box

 #Eindejaars wijn cadeau met een groot sociaal hart : Wijn Degustatie Box

5E63F331-382D-46F3-858C-1F4A3B6A5C25

Oostrem


Oostrem is een zeer actieve organisatie voor volwassenen met een beperking. Oostrem biedt dagopvang in Herent, Wijgmaal en Wilsele. Daarnaast zijn er woonhuizen in Herent, Wilsele en Wespelaar. Oostrem wordt sinds haar ontstaan in 1967 gesteund door Lions Club Leuven.


Onze reporter ter plaatse : Georges Soenen


www.oostrem.be


Samen Altijd Warmer (SAW)


SAW is een burgerinitiatief, waar alle actoren uit het Leuvense en omgeving, samen de schouders onder zetten om in onze regio een warme verbinding en sfeer te creëren.

De begunstigde goede doelen zijn allemaal sociaal, sociaal-culturele, culturele organisaties en initiatieven die een verschil maken voor mensen met noden. Zij hebben een actieve werking in Leuven of omliggende gemeenten; een sociale zetel, een actief werkingspunt (afdeling, …). Werkingen die mensen van hier of waar ook ter wereld ten goede komen.Bestel op de webshop www.lionsleuven.be


1. Thuis Best Box  :

     Leveringsmomenten


Vers product in samen werking met professionele traiteur , enkel op de geselecteerde de dag zelf aan huis geleverd. Levering beperkt tot een straal van 15 km rond Leuven.

Niet verkrijgbaar op andere dagen.

Niet leverbaar buiten 15 km rond Leuven.

Gelieve thuis te kunnen ontvangen op het door u bestelde tijdstip.


2. Wijn Degustatie Box :


De 3 hartedieven van het wijncomitee verzamelt in een handige degustatie en geschenkverpakking. 

De prosecco heeft een strogele kleur met groene tinten. Het boeket onthult aroma's van peer, groene appel en acacia. Het palet geeft veel frisheid en ook wat body, samen met een aangename aciditeit in de finale.

De witte Papiri heeft een strogele kleur met een intens boeket van aroma's van meloen, banaan en bittere amandel. Het mondgevoel is vol en zacht, intens en fruitig met een lange finale en een klein, typisch Vermentino-bittertje in de afdronk.

De Vini Menhir - Zero heeft een diepe donkerrode kleur. Rijke tannines. In de neus een overvloed aan rijp rood fruit (bosaardbei en framboos) en zwart fruit (vooral pruimen en bramen) alsook een hint van kruiden, tabak en chocolade. In de mond vol met een lange, verfijnde afdronk.


Levermoment op 11 of 12 December bij Oostrem